TİKATTİ BLOG

  • Kasım 22, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Gül suyu, yüzyıllardır güzellik ve sağlık için kullanılan doğal bir maddedir. Kokusu ve cildimize olan faydalarıyla ünlü olan gül suyunu, yüz bakım rutininize eklemek isterseniz, doğru kullanım yöntemlerini öğrenmek önemlidir.

    https://www.tikatti.com/trinova-tam-saf-g%C3%BCl-suyu-100ml
  • Kasım 20, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Tonik, cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Günümüzde pek çok kişi toniğin cilt sağlığı için sunduğu faydalardan habersizdir. Bu makalede, toniğin ne olduğu, nasıl kullanılması gerektiği ve cildimize sağladığı faydalar detaylıca incelenecektir.

    https://www.tikatti.com/yuz-temizleme-tonik
  • Kasım 16, 2023

    Makyaj, her kadının güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Ancak her burcun farklı özelliklere sahip olduğunu biliyor muydunuz? Burçlar, kişiliklerimizi ve tercihlerimizi etkileyen önemli faktörlerden biridir ve bu nedenle makyaj tercihlerimizi de etkileyebilir.

    https://www.tikatti.com/makyaj
  • Kasım 13, 2023

    Tırnaklarımız, kendimize bakarken önem verdiğimiz bir alan haline geldi. Şimdi, klasik oje sürmek yerine daha yaratıcı ve çarpıcı tırnak tasarımları elde etmek istiyoruz. İşte burada "Nail Stamper" devreye giriyor. Nail stamper, tırnak tasarımlarınızı kişiselleştirmenize yardımcı olan harika bir araçtır.

    https://www.tikatti.com/tirnak-sus-damgalama-french-stamperi
  • Kasım 09, 2023

    Tıkanmış gözenekler, cilt sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olan bir sorundur. Ancak doğru cilt bakımı adımlarıyla bu sorunu kontrol altına alabilirsiniz.

    https://www.tikatti.com/cilt
  • Kasım 07, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Saçınızı değiştirmek veya canlandırmak istediğinizde, toz saç açıcı harika bir seçenek olabilir. Bu tozları nasıl kullanacağınızı öğrenmek için bu makalemizi okuyun. Saç açıcı toz nasıl kullanılır, hangi adımları takip etmelisiniz ve nelere dikkat etmelisiniz, hepsini bu makalede bulacaksınız.

    https://www.tikatti.com/new-well-yuksek-performansli-yogun-toz-sac-acici
  • Kasım 03, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Kontür makyajı, yüz hatlarını vurgulamak ve yüzü daha ince ve tanımlı göstermek için kullanılan bir makyaj tekniğidir. Ancak mükemmel bir kontür elde etmek için doğru kontür fırçası modeline ihtiyacınız vardır. Bu makalede, kontür fırçalarının nasıl olması gerektiği konusunda size rehberlik edeceğiz. İşte mükemmel kontür için ipuçları ve öneriler!

    https://www.tikatti.com/nascita-profesyonel-genis-yapili-kontur-fircasi-no0133
  • Ekim 31, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Kaşlar, yüzümüzün çerçevesidir ve doğru şekilde doldurulmuş ve şekillendirilmiş kaşlar yüz güzelliğini büyük ölçüde artırabilir. Bu nedenle, kaş kalemi ile nasıl en iyi şekilde yararlanılacağınızı öğrenmek, mükemmel kaşlara sahip olmanın anahtarıdır. Bu makalede, kaş kaleminden maksimum fayda sağlamak için adım adım bir rehber sunacağız.

    https://www.tikatti.com/kas
  • Ekim 27, 2023 Tikatti'den Tavsiyeler

    Saç sağlığı, kişisel bakım rutinimizin önemli bir parçasıdır. Ancak saçımızı temiz tutmanın ötesine geçerek sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak için ekstra adımlar atmamız gerekebilir. Saç masaj tarağı, saç bakımının önemli bir unsuru haline gelmiştir.

    https://www.tikatti.com/sac-aksesuarlari
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR