TİKATTİ BLOG

  • Ekim 10, 2022 Tikatti'den Tavsiyeler

    Ağda kişisel temizlik ürünlerinde kullanılan ürünlerdir. Kişisel temizliğinizi evde konforlu ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Ağda çeşitleri oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Bu çeşitler arasında sir, granül, boncuk, ağda bantları ve el ağdası gibi çeşitleriyle karşımıza çıkmaktadır. Sizlerde siz uygun ağda ürünleri seçerek kolay ve pratik şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. 

    https://www.tikatti.com/agda-ve-epilasyon
  • Temmuz 27, 2022 Tikatti'den Tavsiyeler

    İster sabahları hızlı bir duş, ister geceleri uzun, rahatlatıcı bir banyo olsun, hepimizin kendi kişisel bakım rutinleri vardır. Hepimizin kendine özgü rutinleri olsa da, kullandığımız kişisel bakım ürünleri söz konusu olduğunda aramızda bazı ortak noktalar var.

    Peki, en popüler kişisel bakım ürünleri nelerdir?

    https://www.tikatti.com/kisisel-bakim
  • Temmuz 27, 2022 Tikatti'den Tavsiyeler

    Bugünlerde piyasada pek çok cilt bakım ürünü var. Hangilerinin kullanılacağını ve hangilerinden kaçınılacağını bilmek zor olabilir. İşte cilt tipiniz için doğru cilt bakım ürünlerini seçmenize yardımcı olacak bazı ipuçları.

    https://www.tikatti.com/yuz1
  • Temmuz 27, 2022 Tikatti'den Tavsiyeler

    Bugünlerde piyasada birçok farklı makyaj ürünü var. Hangisini seçeceğinizi bilmek zor olabilir, ancak işte birkaç ipucu.

    https://www.tikatti.com/makyaj
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR